Dance - Festivals 2017

DE festival party agenda van Nederland.

Het meest complete overzicht van techno, trance, house, electro, hardstyle, hardcore en overige dance festivals in 2017!

Frequently Asked Questions


Waarom zijn de prijzen die hier staan anders dan de prijzen die de Festivals zelf aangeven?

Festivals geven op hun website meestal alleen de "exclusief" prijs aan. Dat vinden wij irritant. Daarom zie je bij ons wat een festivalkaartje WERKELIJK kost, dus inclusief de "service" kosten en ideal kosten.


Waarom staat er soms "(2013)" bij de prijs vermeld?

Dat betekent dat de genoemde prijs de prijs van het Festival in 2013 was. In die gevallen is de prijs van het festival voor 2014 nog niet bekend gemaakt.


Waarom zijn sommige regels in de tabel rood gekleurd?

Dit betekent dat het betreffende festival uitverkocht is.


Hebben jullie ook een Facebook pagina?

Jazeker, op onze facebook pagina plaatsen we nieuws over starttijden van voorverkoop voor belangrijke festivals, aankondigingen van bijzondere festivals, het uitverkocht raken van festivals en nog veel meer. We streven er naar om 1 of 2 keer per week met een nieuwsbericht te komen. Klik op de onderstaande "like" button en je krijgt al ons nieuws ook op je facebook pagina te zien:


Waarom laten jullie geen feesten op oudjaarsavond en koningsdag zien?

Op deze twee dagen zijn er zo veel feesten dat het makkelijker is om op Partyflock te zoeken. Daar staan de feesten per dag gegroepeerd. Onze site is vooral bedoeld om een handig overzicht te hebben van alle zomer dancefestivals en alle grote house, techno en hardstyle feesten.


Waarom worden soms niet alle dagen van een meerdaags festival getoond?

Bij meerdaagse festivals worden slechts 2 dagen getoond, ook al heeft het festival 3 of meer dagen. Dit doen we om de tabel overzichtelijk te houden.


© 2019 Online Party Solutions. All rights reserved.